Esküvői autók, amik a fotókon is jól mutatnak

Minden menyasszony teljesen természetes vágya, hogy az esküvője különleges és felejthetetlen legyen. Legyen legalább egy olyan exkluzív, szuper dolog amiről még később is beszélni fognak a vendégek.

Még jobb, ha ez a dolog a fotókon is jól mutat. Mondjuk legyen ez egy esküvői autó. Ráadásul akár bérelheted is az autót.

Esküvői előkészületek

Kezdd el magadban sorolni az esküvő előkészületeket! Dátum, ruha, gyűrű, helyszín, esküvői meghívók, menü, zenekar, vőfély, fotós, fodrász, smink, köröm és még hosszan tudnád mondani. És ezek mind-mind nélkülözhetetlen részei az esküvőnek.

De vajon, hogyan közlekedsz majd az esküvőd napján? Hogyan jutsz el egyik helyszínről a másikra?

Természetesen be lehet fogni a mindennapos autótokat, alaposan lemosni és rátenni egy szép csokrot. Praktikus megoldás, de vajon lehetne valami extrább megoldás a nagy napon?

Autóbérlés esküvőre

Sok előnye van annak, ha autó bérelsz az esküvőre! Így a nagy napon tuti úgy fogod érezni, hogy Rólatok szól minden! A sofőr kinyitja a kocsi ajtaját, te beülsz és elvisz az oltár elé.

A templom vagy a hivatal elé begördül a csodás autó, ahol a sofőr szintén kinyitja neked az ajtót és az ováció közepette kiszállsz a kocsiból. Garantálhatóan fantasztikus érzés lesz, és az egész esküvő fényét fogja tovább növelni!

Egy különleges naphoz – gondolom egyetértesz – különleges autó illik! Mikor máskor próbálnád ki, ha nem ekkor? Hány filmben láttál hasonló jelenetet? Hányszor álmodoztál hasonlóról?

Még a fotókon is jól mutat

Az esküvői fotózáson mindennek tökéletesnek kell lennie. Hiszen ezeket a képeket fogjátok majd a gyerekeitekkel sokszor átlapozni. Még évek múlva is büszkeséggel fog eltölteni, ha a tökéletes esküvői pár mellett egy szuper autó is feltűnik.

A fotós is imádni fogja az extra témát és olyan kreatív autós képek készülnek majd, hogy nehéz lesz a legjobbat kiválasztani!

Milyen autót bérelhetsz

Ha a kényelmet és az eleganciát szeretitek, akkor nagyobb limuzint keressetek. Szóba jöhet egy Rolls Royce, Bentley, Jaguár. A minőség és luxus érzése át fog titeket járni.

Ha vagányabbak és bevállalósabbak vagytok akkor gondolhattok mondjuk egy BMW, Ford Mustang, Tesla vagy egy oldtimer VW bogár autókra is.

Olyan autó keressetek amiből mind a ketten úgy szálltok ki, hogy a boldogság és a szerelem még 140 km/órás tempó felett is messziről látszik rajtatok!